Medlemmsavgift endast: 499 kr/år 350 kr/år    (5393845 personer i databasen)
Ovan ser ni exempel på hur programmet ser ut.

www.slaktportalen.se är ett släktforskningsprogram och ett redskap för att hjälpa en eller flera forskare att forska på samma släktträd. www.slaktportalen.se innebär att ni inte längre behöver vara ensamma i ert släktforskande. Bjud in släkt och vänner så att ni kan släktforska tillsammans, det blir roligare så.

www.slaktportalen.se är enkel och smidig att använda.

Har ni tillgång till internet via dator eller mobiltelefon, så har ni ert släktträd med er och kan direkt redigera det. www.slaktportalen.se fungerar för pc, mac, linux, unix.

Med hjälp av www.slaktportalen.se behöver ni inte längre skicka iväg ert resultat till släkt och vänner. De behöver inte heller skicka sin forskning till er, utan här lägger ni alla in er forskning och länkar ihop era ”grenar” till ett gemensamt släktträd.

Ni kan skapa flera släktträd utifrån er släktforskning. Tex. ett släktträd som utgår från er mor och ett som utgår från er farfar.

Tack vare www.slaktportalen.se behöver ni inte längre ett program för att lägga in er data, ett program för att publicera en hemsida på nätet samt komma ihåg att backa upp er data. Allt detta sköter www.slaktportalen.se åt er. Uppdatering av programmet sker kontinuerligt.

Klicka på hjälpen här ovanför i menyn, för att läsa mer om programmet.

Här finns mängder med släkter och personer upplagda. Ni kommer som medlem att kunna få tillgång till andra medlemmars släktforskning. E-mail kommer att skickas till er, när någon annan medlem lägger till en ny person eller händelse, vilken har anknytning till ert eget släktträd.

Ni får möjlighet att göra era släktsidor publika, för icke medlemmar, iform av en egen hemsida. 

Ni kan själva välja, i vilken grad, andra medlemmar alternativt icke-medlemmar ska få möjlighet att se era släktsidor, alltifrån ingenting till fullt publika. Ni får också möjlighet att tilldela andra medlemmar rättigheter att ex. lägga till händelser på era släktsidor. 

Har ni redan påbörjat släktforskning i ett annat program, kan ni enkelt föra över informationen hit, genom att importera den som GED-fil.

Ni kan även surfa hit med mobiltelefonen, då anger ni bara:
mobil.slaktportalen.se.

Bli medlem idag genom att registrera er och ni kan börja använda programmet direkt.

En rolig väska / matlåda för bara 129:- (frakt tillkommer)
Google
Webmaster@slaktportalen.se   Dessa sidor ägs av   Magnus Knutsson  Kungsljusvägen 37  24651 Löddeköpinge  Sverige Enskild firma